HTML

Eztmegírom...

Ami csak eszembe jutott vagy hírtelen ki kell magamból írni... És egy lakásvásárlás és felújítás megpróbáltatásai

Friss topikok

  • Naplózó: Egy dolgot kihagytam. Szóval azt, hogy szerintem még egy kanál cukor azért kell, hogy jobban fel l... (2009.01.29. 22:34) Lángos

Linkblog

...mintha a naplómnak írnám. Kedves Naplóm!

2009.01.02. 12:30 Naplózó

Bundás virsli

Címkék: recept

Ezt nagyon szeretem :P

 

Kell hozzá virsli és leveles tészta ízlés szerint mustár (esetleg ketchup) és sajt. A fél kilós mélyhűtött levelestészta izléstől függően 8-10 darab (4-5 pár) virsli bebugyolásához elegendő.

A tésztát ki kell nyújtani, lehetőleg téglalap alakúra (kb. 30cm széles és 60cm hosszú). Én ilyenkor az egészet megkenem mustárral, teljes felületén. Aztán fel kell vágni csíkokra, hosszirányban. Annyi csík legyen, ahány virsli van. Aztán egy ilyen csíkot fel kell tekerni a virslire, majd a rácsra tenni. Amikor mind megvan, tojás sárgájával bekenjük és megszórjuk ízlés szerint reszelt sajttal.

Közepesnél melegebb sütőben pirosa sütjük.

 

Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eztmegirom.blog.hu/api/trackback/id/tr46853090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása