HTML

Eztmegírom...

Ami csak eszembe jutott vagy hírtelen ki kell magamból írni... És egy lakásvásárlás és felújítás megpróbáltatásai

Friss topikok

  • Naplózó: Egy dolgot kihagytam. Szóval azt, hogy szerintem még egy kanál cukor azért kell, hogy jobban fel l... (2009.01.29. 22:34) Lángos

Linkblog

...mintha a naplómnak írnám. Kedves Naplóm!

2008.09.11. 22:05 Naplózó

Mert valahogy el kell kezdeni...

Címkék: általános

 ...mindent.

 

Milyen jó is lenne, ha csak úgy lenne egy gomb, hogy kezdés. És minden működik (úgy, ahogy kitaláltuk). Mert így gomb nélkül is működik, de nem úgy, ahogy kitaláltuk, hanem ahogy sikerült.

Annyi minden történt mostanság, amit jó lett volna mással megosztani, de mégsem jutottam el odáig. Mert mindig történt valami, ami eltérítette a tettet és a gondolatot. Mert amikor az ember reggel hatkor próbál kelni és este nyolckor még nincs otthon, az eléggé fárasztó.

Például, mert kórházba kell menni. Nap mint nap. A kórház szörnyű hely, mert a pénzhiány látszik, bármerre lépsz. Ez a szörnyű. Az viszont elkeserítő, hogy elfásult (csúnyát direkt nem írok) nővérek és orvosok hemzsegnek a folyosókón, a betegeket tárgyaknak tekintik. De néha feltűnik egy-egy kedves ápoló, nővér, orvos. Van remény, ha nem is túl nagy...

 

Vegyük olybá, hogy a fenti gondolattal elkezdtük...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eztmegirom.blog.hu/api/trackback/id/tr29659449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása