HTML

Eztmegírom...

Ami csak eszembe jutott vagy hírtelen ki kell magamból írni... És egy lakásvásárlás és felújítás megpróbáltatásai

Friss topikok

  • Naplózó: Egy dolgot kihagytam. Szóval azt, hogy szerintem még egy kanál cukor azért kell, hogy jobban fel l... (2009.01.29. 22:34) Lángos

Linkblog

...mintha a naplómnak írnám. Kedves Naplóm!

2008.11.19. 00:00 Naplózó

A bank. Reméljük utószor.

Címkék: lakáskölcsön

Mindenki mondja, hogy túl optimista vagyok.

Miért is gondoltam azt, hogyha azt mondják, hogy kedd, akkor az kedd (és ma ugye szerda van). Na de kezdjük az elején:

Szóval a történet ott kezdődött, hogy a család bevonult a kiváló bankfiókba. Feladat: jelzálog törlése, kölcsön kifizetése. (Mert alapból a hozzájárulás további jelzálog bejegyzéséhez, kétes kimenetellel min. 30 nap.) Erre mit mondanak: egy HÉT múlva megmondjuk, mennyit kell befizetni és arra MÁSNAP adnak róla egy papírt, hogy minden OK, törölhető. Na jó. Eltelik a hét, újra be. Kifizetni sikerül. De papír nincs másnap, majd csak azt AZT KÖVETŐ napon telefonálnak, hogy mikor lehet a papírért menni. Kvízkérdés: telefonáltak-e? (A helyes megfejtők között egy vállveregetést sorsolok ki...) Említettem már, hogy szarjanak sünt???

De azért ebben a bankban is vannak rendes emberek, és ha minden OK, holnap megvan a papír.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eztmegirom.blog.hu/api/trackback/id/tr35778362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása