HTML

Eztmegírom...

Ami csak eszembe jutott vagy hírtelen ki kell magamból írni... És egy lakásvásárlás és felújítás megpróbáltatásai

Friss topikok

  • Naplózó: Egy dolgot kihagytam. Szóval azt, hogy szerintem még egy kanál cukor azért kell, hogy jobban fel l... (2009.01.29. 22:34) Lángos

Linkblog

...mintha a naplómnak írnám. Kedves Naplóm!

2008.10.26. 20:56 Naplózó

Indul a mandula

Címkék: ház válság lakáskölcsön

Úgy alakult, hogy minden pont a legrosszabkor jött.

Sajnos, innen költöznünk kell. A lehető legrosszabkor. De mese és alternatívák nincsenek. Ezekben a "vérzivataros" időben kell házat és bankot találni. A terv az, hogy minél kevesebb önrész legyen, hogy a meglévő készpénzből fedezni lehessen a beköltözés előtti javításokat, átalakításokat. A családi segítség sajnos kevésbé pénzbeli, sokkal inkább egy további, megterhelhető ingatlant jelent.

Szerencsére sikerült olyan kecót találni, ami egy kifestés után beköltözhető, de azért persze vannak részei, amiket az ember saját kedvére formálna. A banktól is van egy eléggé pozitívnak mondható ígéret.

Szerdán aláírtuk a szerződést az ügyvédnél, holnap reggel megyek reggel a földhivatalba, hogy a bankhoz benyújthassuk a pecsétes adás-vételit és minél hamarabb mondjon a bank valami biztatót a hitelkérelemre.

Aztán délután temetés.

A további fejleményekkel majd jelentkezem.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eztmegirom.blog.hu/api/trackback/id/tr62733283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása