HTML

Eztmegírom...

Ami csak eszembe jutott vagy hírtelen ki kell magamból írni... És egy lakásvásárlás és felújítás megpróbáltatásai

Friss topikok

  • Naplózó: Egy dolgot kihagytam. Szóval azt, hogy szerintem még egy kanál cukor azért kell, hogy jobban fel l... (2009.01.29. 22:34) Lángos

Linkblog

...mintha a naplómnak írnám. Kedves Naplóm!

2008.11.14. 22:03 Naplózó

És még mindig a bank

Címkék: lakáskölcsön

Az ember csak vár, a bank meg nem csinál semmit. Megmondjam melyik bank?

Már minden, ami rajtunk múlik megvan. Ami rajtuk múlik, az nincs. Pénz már karnyújtásnyi távolságra. Ilyenkor mindig elgondolkodom azon, hogy emberek vagy "hivatalok" hogyan töcskölhetnek valamivel ennyi ideig. Ha pult belső oldalán vagy, akkor mindig minden jó és különben is, alig van rá idő, ha meg a külső oldalon, akkor mi tart ennyi ideig? Mert belülről legfeljebb egy vagy a sok közül, de kintről pont ez a legfontosabb és belül ezt szokták elfelejteni.

Az állami hivatalokban mit látni? Öten ülnek egy szobában, abból 4 kávézik/trécsel/internetezik, egyvalaki pedig veled beszélget és vágja a pofákat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eztmegirom.blog.hu/api/trackback/id/tr85769539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása